Even voorstellen

Hallo allemaal!

Dit is mijn eerste post op mijn blog, Een blog zonder naam. Ik zal me eerst maar is voorstellen!

Ik ben Lisa en ik ben 17 jaar. Ik word bijna 18 en ja, daar heb ik erg veel zin in! Ik zit nog op de middelbare school, in VWO 6 om precies te zijn. Dit betekent dus dat dit mijn examenjaar is. Erg spannend! Hierna wil ik graag Pedagogische Wetenschappen gaan studeren in Utrecht! Dit is iets waar ik me nu al erg op kan verheugen, ik heb zin om aan iets nieuws te gaan beginnen. Al betekent dat wel dat ik mijn lieve vriendinnen moet gaan missen, maar ik ben ervan overtuigd dat we wel contact zullen houden. Verder heb ik geen bijbaantje. Maar ik pas wel is op, dit is altijd gezellig. Ik heb het geluk met een jongetje die erg makkelijk is en gelukkig goed luistert. En oppassen is natuurlijk een leuke en makkelijke manier om een zakcentje te verdienen!

Verder doe ik aan tennis, al vanaf mijn 7e. En nog steeds met veel plezier. Vorig jaar zijn we kampioen geworden, dus aankomende competitie mogen we een klasse hoger! Daarnaast vind ik het gezellig om leuke dingen te doen met vriendinnen. Naar de bios, lekker wat eten of een dansje doen. Ik vind ’t leuk! Maar ook een dagje relaxen vind ik niet verkeerd. Met m’n laptopje, Netflix, een boek of een tijdschrift kan ik me prima vermaken. Ik volg graag blogs en youtubekanalen, ik vind het leuk om te lezen en te zien wat andere mensen bezig houdt. Al een tijdje had ik het idee om zelf ook een blog te beginnen, maar nooit heb ik me ertoe gezet. Tot vandaag!

Ik wil eigenlijk gaan schrijven over van alles en nog wat. Dingen die me bezig houden en die ik leuk vind. Dit kan dus van alles zijn, beauty, fashion, lifestyle. Of als ik domweg even van me af wil schrijven. Ik heb even zitten brainstormen over een naam die ik passend vond, maar dit bleek nog niet zo makkelijk. Veel verschillende namen hebben de revue gepasseerd, totdat ik bij Een blog zonder naam kwam. Een naam waarmee je alle kanten op kan en die je niet te serieus moet nemen. Ik hoop dat ik veel plezier ga halen uit het bloggen!

Tot de volgende keer,

Liefs Lisa xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s